Joulun ihanimmat lahjat

On tullut taas se aika. Se aika, kun kaapit ja piilot alkaa täyttyä läheisille hankituista joululahjoista. Saat piilotella hankintojasi läheisiltäsi ja käyttää yön pikkutunnit pakettien paketointiin. Eikä mikään ole niin ihanaa, kuin se leveä hymy joka leviää lahjan vastaanottajan kasvoille tämän avatessa mieluisan paketin!

Tänä päivänä lahjojen hankkiminen on jo melkoinen työsuoritus. Tarjontaa on vaikka ja mitä ja meillä on kodeissa jo niin paljon kaikkea materiaa, ettei mitään uutta meinaa millään keksiä. Kun tuntuu että kaikilla on jo kaikkea, on aika siirtää mietintämyssy hieman rajojen ulkopuolelle – elämyslahjat nostattavat suosiotaan vuosi vuodelta ja mikäpäs olisikaan sen parempi elämyslahja kuin lahjakortti itsensä hemmotteluun!

Kiireisen arjen keskellä on usein vaikea löytää aikaa omalle itselleen. Se oma hyvinvointi jää helposti toissijaiseksi, kun itsensä edelle asetetaan töiden ja perheen lisäksi vielä sukulaiset ja ystävätkin. Kuitenkin se hetkellinen pysähtyminen olisi tärkeää ihan jokaisen arjessa. Antaessasi lahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan, et ainoastaan anna lahjaksi hemmottelua, vaan myös sitä tärkeää omaa aikaa. Hoitolastamme löydät runsaan hoitovalikoiman ja takuuvarmasti sopivaa hemmottelua rakkaimmillesi.

         

Hoidot joululahjaksi päästä varpaisiin seuraavilla lahjakorttitarjouksilla:

De-sense-kasvohoito 99€ (norm. 119€)
Rauhoittava ja kosteuttava talvi-ihon superhoito herkälle ja kuivalle iholle.

Primalucehedelmähappohoito 99€ (norm. 119€)
Kirkastava ja tasapainottava hedelmähappohoito kaikille ihotyypeille.

De-ox C evolution-kasvohoito 129€ (norm. 149€)
Virkistävä ja kirkastava C-vitaminihoito ikääntyvälle iholle.

White flowers wrap-vartalohoito 109€ (norm. 125€)
Ylellinen ja ravitseva hoito koko vartalolle.

Jalkahoito + Shellac-kestolakkaus 99€ (norm. 111€)
Perinteinen jalkahoito ja Shellac-kestolakkaus varpaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *