De-Sense – Sydäntalven kuivan ja herkistyneen ihon pelastus

Suomalainen iho on tyypillisesti vaalea, ohut ja herkkä reagoimaan ulkoisiin ärsykkeisiin. Vuodenajoista talvi asettaa iholle erityisiä haasteita. Kuiva huoneilma, kylmä ja kuiva pakkasilma sekä nopeat lämpötilanvaihtelut saavat ihon kiristelemään, punoittamaan, hilseilemään ja kutisemaan. Kylmästä sisätiloihin siirtyminen saattaa aiheuttaa iholla epämukavaa kuumotusta ja kihelmöintiä.

Talvella herkkä iho vaatii erityishuomiota pysyäkseen hyvinvoivana ja kauniina. Samat hoitotuotteet eivät enää sovikaan iholle kuin kesällä, vaan ne on syytä vaihtaa talveksi ravitsevampiin ja hellävaraisempiin vaihtoehtoihin. Iho kaipaa enemmän tukea ja suojaa pakkasen purevuutta vastaan vahvistavista ja rauhoittavista hoitotuotteista. Jos hoitovoide ei tunnu riittävän täyteläiseltä, voi sen tueksi lisätä ravitsevan ja hoitavan tehoseerumin.

Myös paksumpi iho tarvitsee talvella erityistä suojaa, sillä pitkäkestoinen rasitus voi herkistää myös vahvimman ihon.

Hoitolinjoistamme Bioline De-Sense on loistava ratkaisu herkän ihon tueksi talvikaudelle. Hoitolinja on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan, kosteuttamaan ja vahvistamaan herkistynyttä, punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Se minimoi punoituksen ja tuo välittömän helpotuksen ärtyneelle iholle. Erityisesti couperoottiselle iholle kehitetty De-Sense -kasvohoito tekee ihosta taas pehmeän, joustavan ja raikkaan. Kotihoitotuotteet tarjoavat talvikaudella tukea ja suojaa kovaa pakkasta ja viimaa vastaan vahvistamalla ohuen ihon omaa suojabarriääriä.

Välittömän helpotuksen ärtyneelle ja punoittavalle iholle tarjoaa De-Sense SOS Serum. Seerumin tehokkuus perustuu tertapeptideihin, jotka säätelevät herkistyneen ihon reagoimista ulkoisiin ärsykkeisiin parantaen ihon sietokykyä. Argan- ja vehnänalkioöljy sekä karitevoi ravitsevat ja hemmottelevat myös kuivuuteen taipuvaista ihoa.

Rauhoittavat hoitovoiteet vahvistavat ihon luonnollista suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Moisturizing Cream kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti punoittavaa ihoa ja jättää ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Syvävaikutteista ravitsevuutta antaa ihoa vahvistava Nourishing Cream, joka palauttaa ärtyneelle iholle pehmeyden ja joustavuuden.

Uutuutena linja tarjoaa virheettömän viimeistelyn päivän ajaksi ihanalla ja helposti levittyvällä CC Cream Colour Corrector-päivävoiteella. Ainutlaatuinen koostumus sisältää muun muassa pentapeptidejä, karitevoita ja neidonhiuspuu-uutetta, jotka rauhoittavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Tuotteessa yhdistyy rauhoittavan hoitovoiteen tehokkuus ja CC-voiteen väriä korjaava vaikutus. Voiteessa käytetyt korkealaatuiset mineraalipigmentit mukautuvat täysin ihon omaan sävyyn peittäen punaisuutta ja tasoittaen ihon epätasaista sävyä.

 

Helmikuussa hellitään ihoa ja keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin. Saat helmikuun ajan ihanan vahvistavan, rauhoittavan, kosteuttavan ja rentouttavan De-Sense kasvohoidon MiDaS Ihonhoitokeskuksessa
tarjoushintaan 99€ (norm. 119€)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *